Welkom bij Shokudo

Bikash en Bipan heten u samen met hun team welkom in Shokudo, dat in 2010 voor het eerst zijn deuren opende in Aarschot. Sindsdien groeide Shokudo uit tot een waar fenomeen, binnen en buiten Aarschot, en liet geen enkele liefhebber van echte smaken onberoerd.

Destijds was het restaurant gevestigd enkele huizen verder van de huidige locatie. Na vele jaren horeca ervaring te hebben opgedaan zowel in het buitenland als binnenland, hebben de beide broers besloten dat het tijd werd om de handen in elkaar te slaan en hun kennis en passie samen te voegen. Met hun combinatie van kennis uit verschillende wereldkeukens hebben zij besloten om de iconische Japanse keuken te introduceren in het Hageland met hun eerste sushi restaurant in Aarschot.

Heerlijke sushi, lekker vers en tal van Japanse recepten

Door de groei en de beperkte ruimte die er was, verhuisde het restaurant in 2016 naar zijn huidige locatie. Wanneer je ons restaurant betreedt, wandel je voorbij de open sushi bar waar je onze Sushi Masters aan het werk kan zien. Het team is zorgvuldig samengesteld uit experts uit alle windstreken om u de best mogelijke sushi-ervaring te bieden. Van gastheer tot chef, elke teamlid werd geselecteerd op basis van zijn of haar uitmuntende persoonlijke en professionele kwaliteiten.

In het verfijnde en tijdloze design van het restaurant willen zij iedereen een huislijk gevoel geven, zowel jong als oud, maar ook echte foodies of gasten die voor het eerst de Japanse keuken willen ontdekken.

"To establish ‘SHOKUDO’ as the premier purveyor of finest dining in the world as we grow.”"

In samenwerking met interieurarchitect Van Overstraeten is het restaurant in 2022 uitgebreid met zijn sfeervolle Hana Matsuri zaal, geïnspireerd op het Japanse bloemenfestival. Met bloem elementen die zowel in deze zaal zijn terug te vinden alsook in het overdekt terras nemen zij hun gasten mee op reis naar het culinaire Oosten, vol verleiding voor de smaakpapillen.

De Aziatische gastvrijheid in combinatie met verse producten is waar de Shokudo-ervaring voor staat. Met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en out of the box fusion van kruiden uit verschillende keukens creëren zij Japanse maaltijden van uitstekende kwaliteit waarvan je de smaak niet snel zal vergeten. Zij nodigen je graag uit om hun recepten te komen proeven, die alvast het hart van vele gasten hebben veroverd.

No items found.

Bestel online

Logo Shokudo

Afhalen bij Shokudo

Maak het jezelf gemakkelijk met onze vlotte afhaalservice en parking.

Bestel bij Shokudo
Logo Ishoyo

Levering of Afhaal bij Ishoyo

Naast Shokudo sushi heb je keuze uit het beste van onze andere Aziatische keukens.

Bestel bij Ishoyo

Ontdek Shokudo

Dompel jezelf onder in de wereld van Shokudo, waar authentieke sfeer en echte smaken uit de Japanse cultuur centraal staan. Waarschuwing: eens geproefd, wil je meer.

Info & COntact

Zoek je onze contactgegevens, wil je weten waar je kan parkeren of wil je simpelweg laten weten wat je van ons vindt? Al onze contactgegevens en mogelijkheden vind je hier. Onze medewerkers kijken ernaar uit om van je te horen!

Volg ons meesterschap