No items found.

Vind ons

Adres:
Schaluin 33
3200 Aarschot

Ontdek alles wat je moet weten om je Shokudo ervaring compleet te maken.

Bekijk alle praktische details over allergenen, dresscode, huisdieren, overnachtingen, taxibedrijven, oplaadpunten, privacywetgeving en betaalwijzen.

Openingsuren

Wekelijks open van dinsdag t.e.m. zondag:

Lunch: 
Aankomst tussen 12u – 13u15
Sluiting: 14u30

Diner: 
Aankomst tussen 17u30 – 21u00
Sluiting: 24u

INFO

expand_more
Allergie - Intolerantie - Dieet
Wij proberen graag uw wensen tegemoet te komen en houden graag rekening met allergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten. Wilt u graag een wijziging of aanpassing in een gerecht, gelieve ons vooraf te verwittigen.Bij grote aanpassingen aan het menu zal daarvoor een meerprijs worden aangerekend.Hou er rekening mee dat wij alle allergenen verwerken in onze keuken. Er bestaat steeds een kans dat onze gerechten bepaalde sporen van allergenen bevatten.
expand_more
Huisdieren
Wij houden van uw huisdieren, maar om de hygiëne en veiligheid van onze gasten en het team te waarborgen zijn deze niet toegelaten in het restaurant. Ook bij afhaal vragen we dat uw favoriete viervoeter buiten op u wacht.
expand_more
Overnachting in de buurt
Tafel zorgeloos, overnacht in de buurt!-    'S Hertogenmolens Hotel, Aarschot-    Pluimpapaver Hotel & Glamping, Rillaar-    B&B De Meren-    The Cabin Morris,-    Ramslo, Ramsel-    SN Logies, Begijnendijk-    De ZIL, Herselt
expand_more
Taxi bedrijven
Kies voor veiligheid en laat je naar huis brengen.-    Taxi Réne-    Taxi Cisse-    Get Driven, U wordt gebracht in uw eigen wagen door een ervaren chauffeur.
getdriven.app
expand_more
Dresscode
Wij hanteren geen specifieke dresscode maar verwelkomen smart casual. Kleed vooral waar je jezelf goed in voelt en bereid je voor op een avondje lekker eten en drinken! Omdat we op alle vlakken hoge standaarden nastreven zijn zwem- en strandoutfits (shorten, slippers,...) niet toegelaten.
expand_more
Wagen, Parking en Oplaadpunten
De openbare parking August Reyerslaan , op wandelafstand van 6 min., beschikt over 2 laadpalen voor uw elektrische voertuig.Openbare parkeerplaatsen ter hoogte van Schaluin en Schaluinevest zijn betalend tot 18u. Uitgezonderd zon- en feestdagen. Ook voor de openbare parkeerplaatsen ter hoogte van Elisabethlaan, gelegen in de blauwe zone, is het restaurant op wandelafstand bereikbaar.Het warenhuis Intermarché, Gasthuisstraat 65 en op wandelafstand van 2 min, stelt buiten hun openingsuren de parking eveneens ter beschikking voor culturele- en toeristische bezoekers en klanten van omliggende handelaars.Wij hechten veel belang aan de veiligheid van onze klanten en buren en vragen aan iedereen om het verkeersreglement rondom de omgeving steeds te respecteren.
expand_more
Fiets
Recht tegenover de ingang van Shokudo is een openbare fietsparking. Voor elektrische fietsen kan u ter hoogte van het CC Gasthuis het dichtstbijzijnde oplaadpunt terug vinden.
expand_more
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Het restaurant is rolstoelvriendelijk. Houd er wel rekening mee dat de sanitaire inrichting niet aangepast is zodat personen met een lichamelijke beperking er zelfstandig gebruik van kunnen maken.
De sanitaire ruimte is echter wel voldoende groot en toegankelijk voor een rolstoelgebruiker en eventuele assistenten.Informeer ons, indien mogelijk voor uw bezoek, over de aanwezigheid van rolstoelgebruikers in uw groep, zodat we u een geschikte tafel kunnen toewijzen.
expand_more
Jonge Kinderen
Kinderen die al op jonge leeftijd kunnen genieten van een culinaire beleving, die tussen de 2 à 3 uur duurt, zijn van harte welkom in het restaurant. Ons sanitaire ruimte is voorzien voor een verschoontafel voor baby's.Laat het ons weten indien u gebruik wenst te maken van een kinderstoel of wanneer u extra ruimte nodig heeft voor een buggy zodat we u een tafel met extra ruimte kunnen toewijzen.Door de beperkte ruimte worden zij wel meegeteld als volwaardige gast aan de tafel. Gelieve hier rekening mee te houden bij het plaatsen van uw reservatie en het meedelen van de hoeveelheid personen.
expand_more
Privacy
Bij Shokudo dragen we uw privacy en de bescherming van uw gegevens hoog in het vaandel. Wij maken af en toe foto’s en video’s tijdens de openingsuren voor marketingdoeleinden. Gelieve ons vooraf te verwittigen indien u niet in beeld wenst te komen of u niet wenst dat uw foto’s of video’s gepubliceerd worden op sociale media.
expand_more
Betaalwijze
Wij accepteren cash en de meeste kredietkaarten: Visa, Visa Debit, MasterCard, Bancontact.
No items found.

Bestel online

Logo Shokudo

Afhalen bij Shokudo

Maak het jezelf gemakkelijk met onze vlotte afhaalservice en parking.

Bestel bij Shokudo
Logo Ishoyo

Levering of Afhaal bij Ishoyo

Naast Shokudo sushi heb je keuze uit het beste van onze andere Aziatische keukens.

Bestel bij Ishoyo

Ontdek Shokudo

Dompel jezelf onder in de wereld van Shokudo, waar authentieke sfeer en echte smaken uit de Japanse cultuur centraal staan. Waarschuwing: eens geproefd, wil je meer.

Info & COntact

Zoek je onze contactgegevens, wil je weten waar je kan parkeren of wil je simpelweg laten weten wat je van ons vindt? Al onze contactgegevens en mogelijkheden vind je hier. Onze medewerkers kijken ernaar uit om van je te horen!

Volg ons meesterschap