No items found.

Shokudo in beeld

Niet alleen de smaken en gerechten maar ook onze ruimtes en plaatsen staan in teken van de totale beleving. Bekijk en ontdek ze hier.

Geisha

Een prachtige ruimte met een opvallende muurschildering van een geisha. GEISHA straalt een elegante en mysterieuze sfeer uit, met decoratieve elementen die doen denken aan de traditionele Japanse architectuur. Samen met de perfecte akoestiek is dit de ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u wordt ondergedompeld in de Oosterse cultuur. Deze ruimte beschikt eveneens over een salon waar wij een groep van 6 - 8 gasten kunnen ontvangen in een persoonlijkere omgeving. (capaciteit: 50 gasten)

Hana Matsuri

Hana Matsuri is een betoverend deel van Shokudo met houten elementen en ontleent zijn naam aan het Japanse Hana Matsuri-bloemenfestival. Deze viering van de natuurlijke schoonheid en de bloei van bloemen weerspiegelt perfect de serene ambiance van de ruimte. Deze zaal is een eerbetoon aan de harmonie tussen mens en natuur, waar gasten kunnen genieten van een culinaire ervaring doordrenkt met smaken en geuren die de zintuigen prikkelen. (capaciteit: 60 gasten)

No items found.

Bestel online

Logo Shokudo

Afhalen bij Shokudo

Maak het jezelf gemakkelijk met onze vlotte afhaalservice en parking.

Bestel bij Shokudo
Logo Ishoyo

Levering of Afhaal bij Ishoyo

Naast Shokudo sushi heb je keuze uit het beste van onze andere Aziatische keukens.

Bestel bij Ishoyo

Ontdek Shokudo

Dompel jezelf onder in de wereld van Shokudo, waar authentieke sfeer en echte smaken uit de Japanse cultuur centraal staan. Waarschuwing: eens geproefd, wil je meer.

Info & COntact

Zoek je onze contactgegevens, wil je weten waar je kan parkeren of wil je simpelweg laten weten wat je van ons vindt? Al onze contactgegevens en mogelijkheden vind je hier. Onze medewerkers kijken ernaar uit om van je te horen!

Volg ons meesterschap